Kabel-en Leidingwerken

Totall Infra Service voert als aannemer of onderaannemer voornamelijk ondergrondse Infra projecten uit ten behoeve van telecommunicatiesystemen. Daarnaast is het bedrijf ook een serieuze partner in het aanleggen voor gas- en waterleidingen en laag- en middenspanningskabels. Zowel bij aanleg, onderhoud als montage van diverse kabel- en leidingsystemen kunt u daarom gerust de leiding aan ons overlaten.


Opdrachtgevers

Totall Infra Service richt zich met haar dienstverlening met name op de sectoren:
Telecom, CAI en Energie. Hierin bewijzen wij ons keer op keer als betrouwbare partner.

Telecom

Binnen de telecom neemt het ‘verglazen’ – het vervangen van traditionele koperleidingen door moderne glasvezeltechnologie – een belangrijk deel van de werkzaamheden in beslag. Tot onze voornaamste opdrachtgevers behoren- Volker Wessels Telecom Infra A-Hak Infra, DNS Infratechniek, Het eerstgenoemde bedrijf is tevens één van de grootste landelijke spelers op het terrein van ‘Fiber to the Home’. Het doel van deze specialist in communicatie-systememen is om de komende jaren woningen in geheel Nederland van een eigen glasvezelverbinding te voorzien.

CAI

In heel het land wordt alle huishoudens de mogelijkheid gegeven om het assortiment aan tv-zenders digitaal te ontvangen. Vanwege deze upgrading zijn diverse kabelmaatschappijen hun Coax-netwerk aan het verglazen, om zo een duidelijk en helder signaal te leveren. Tot onze belangrijkste opdrachtgevers in de kabeltelevisiesector behoren NKM netwerken, Teletronika, DNS Infratechniek. In deze branche heeft Totall Infra Service zich al met diverse opdrachten bewezen als een stabiele partner. snel inspelen op specifieke klantenwensen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed eindresultaat. Nu en in de toekomst!

 

Energie

Tot onze belangrijkste opdrachtgevers in de energiesector (gas- en waterleidingen en elektriciteit) behoren Van Voskuilen Woudenberg, A. Hak Infra, DNS Infratechniek.
Ook in deze branche heeft Totall Infra Service een stevige voet aan de grond.